3D műszempilla építés

3D műszempilla építés, szempilla hosszabbítás

A válasz a 3D műszempilla hosszabbítás

Mi a 3D műszempilla vagy szálankénti szemilla hosszabbítás?

Miért éppen 3D műszempilla? Milyen badarság ez? Az emberi szempilla is 3D, hiszen térbeli, ez igaz.

De ellentétben a hagyományos (soros vagy tincses) műszempilla sorral, a 3D műszempillát szálanként, a saját szempillákohoz rögztjük. A 3D műszempilla felragasztása teljesen fájdalommentes.

Ezek a műszempilla szálak szintetikus anyagból készültek, teljesen allergiamentesek. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek, hiszen egy saját szempillára csak egy-egy műszempilla szál nehezedik.

Milyen hátránnyal jár a 3D műszempilla?

Semmilyen hátránya sincs, mert egy saját szempilla szálon egy műszempilla szál nyugszik.
A felragasztott műszempilla ettől kezdve viselőjével együtt “él”, mindaddíg, amíg a saját szepillák élnek. Ahogy az új szempillák növekednek, egy idő után azokra is műszempilla szálakat kell ragasztani. (hasonlóan a műköröm töltéshez)

Milyen gyakran kell tölteni a 3D műszempillákat?

Mint említettük, saját szempilláink folyamatosan nőnek, cserélődnek. Ez a folyamat átlagosan 28 napot vesz igénybe. Tehát ennyi idő alatt “fogynak el” a 3D műszempilla szálak, amint a saját szempilláink lecserélődnek.
Tudjuk, hogy a jóhoz könnyű hozzászokni. Ha valaki megszokta a 3D műszempilla nyújtotta telt és természetes, mégis igéző szempillákat, valószinüleg 2-3 hetenge igényelni fogja a frissítést.

Károsítja a hagyományos vagy a 3D műszempilla a saját szempillákat?

A hagyományos tincses és soros műszempillák eltávolításakor, ha nem a megfelelő oldószert használják, ténylegesen megsérülhetnek, kiszakadhatnak a szempilla szálak. A 3D műszempilla technológia a saját szempillák épségét és szépségét nem veszélyeztetik.

A hagyományos tincses műszempillák a bőrhöz vannak ragasztva, ami allergiakeltő lehet, esetenként szúr és nem kelt természetes hatást. A 3D szempilla ha szakszerűen van feltéve, akkor teljesen természetes hatást kelt, semmilyen illesztés nem látható.

Az alábbi fotón szereplő lány szőrszálai világosak és minden szempillaspirálra és festékre allergiás. Természetesen így a szempilla festés szóba sem jöhet. De a 3D műszempilla felhelyezése után nem csak a szálak hossza, de színe is változott. Markánsabb, hagsúlyosabb lett. Megértem mindazokat, akik féltik szempilláikat. Nekem is sokszor kell kijavítanom mások hibáit. Biztosíthatok mindenkit, hogy a szakszerűen megépített 3D műszempilla természetes hatású, fájdalommentes és a saját szempillákat nem károsítja.

További jó tanácsok, hogy a 3D műszempilla hosszú ideig szép maradjon:

A 3D szempillákat felragasztás után 24 órán át ne érje víz. A szempillák felragasztását követő két napban kerülni kell az úszás, a szaunát, a gőzfürdőt, a kozmetikai gőzt és a melegvizes arcmosást is. Ne használjunk szempillagöndörítőt, hiszen ez megtöri a 3D műszempillák ívét. Ne használjon vízálló szempillaspirált! Nincs rá szükség és nem is tesz jót a 3D szempillának.Sminklemosáshoz kizárólag olajmentes lemosót szabad használni. Ne dörzsölje szemét. Ne szaunázzon túl gyakran.

Miért olyan természetes a 3D szempilla?

12 különböző hosszúságú, 3 féle ívű és 3 féle vastagságú szempilla közül azt a kombinációt választom ki, ami az ön szeméhez legjobban illik és legtermészetesebb hatást kelti.

Kiknek ajánlom a 3D szempilla hosszabbítást?

Aki szeretne méghosszabb, még ívesebb és dúsabb szempillákat (szemenként kb plusz 70-100 szempillával). Akinek fontos, hogy a meghosszabbított pilláról azt higgyék, hogy a sajátja. A ki a természetes szépséget kedveli. Aki már ébredéskor szép szeretne lenni. Akinek nincsideje folyamatosan sminkjével törődni. Aki sokat sportol, és nem szereti ha a szempillafestéke elkenődik. Akinek fontos, hogy a szépségipar legbiztonságosabb módszerével, allergiamentes ragasztóval hosszabbítsák meg pilláját, mely nem érintkezik a bőrrel. Aki hisz abban, hogy a szem a lélek tükre.

3D műszempilla árak: (szálanként épített műszempilla)
3D műszampilla ültetés: 15.000,-
3D műszempilla töltés (2 hetente): 8.000,-
3D műszempilla töltés (3 hetente): 12.000,-
3D műszempilla töltés (4 hetente): 15.000,-

 

Profi Smink Stúdió - Boldizs Éva - Székesfehérvár - 06-20-44-99-200 - boldizs.eva@asmink.hu

php mysql székesfehérvár