Airbrush smink

Mi az airbrush makeup?

Ez a jelenleg létező legmodernebb sminktechnológiai megoldás, amelynek magabiztos isymerete napjainkra elengedhetetlenné vált a televíziózás, a színház, a fotózás és a divat világában tevékenykedő sminkesek számára. Segítségével makulátlan, szinte retusált hatású, mégis minden eddiginél természetesebb és életszerűbb sminkeket készíthetünk.

Az airbrush tulajdonképpen a szépségipar válasza a HD technológia elterjedésére, és az ezzel párhuzamosan megnovekedett elvárásokra. A minden apró tökéletlenséget megmutató, tűéles, képeket produkáló kamerák, valamint az egy-egy munkára jutott korlátozott idő együtt valódi kihívást jelentenek a sminkesek számára. Szerencsére az airbrush segítségével minden korábbinál hatékonyabban és gyorsabban dolgozhatunk, miközben alkalmazásával hibátlan, szinte retusált hatást érhetünk el. Precizitásának köszönhetően decens, hétköznapi és extravagáns, alkalmi sminkkreációk elkészítésére is tökéletesen alkalmas.

A technológia: HD smink kompresszorral

Leheletvékonyan, egymást követő rétegekben vihetjük fel a bőrre az alapozót, a pirosítót, valamint a szemöldök- vagy szemfestéket is. A végeredmény a legnagyobb felbontású HD felvételeken is hibátlan megjelenést biztosít, akár diszkrét, natúr, akár látványos feltűnő sminket készítünk. Ráadásul az airbrush kiválóan kombinálható az összes hagyományos sminkes módszerrel, így egy gyakorlatilag végtelen számú lehetőséget nyújtó eszközzé válik a kezünkben.

A képernyőről a szépségszalonba

A hollywoodi hírességek airbrush-al tökéletesített megjelenésére szinte minden nő vágyakozva gondol, főleg az olyan különlegesen fontos események alkalmával, mint egy esküvő vagy egy vacsora. Az airbrush professzionális szintű használatára ezért a szépségszalonok hétköznapjaiban is egyre nagyobb az igény. A felhasznált anyagok leheletfinom, egyenletes és egész nap vagy éjjel tartósan gyönyörű fedést biztosítanak, mégsem tömítik el a pórusokat. Ráadásul még a legérzékenyebb bőrű vendégeknek is tökéletes megoldást jelent, mivel a szórópisztoly sosem érintkezik az arcunkkal, és a higiénia egy szalonban mindig elsődleges szempont.

Ár: 15.000 Ft

 

 

Profi Smink Stúdió - Boldizs Éva - Székesfehérvár - 06-20-44-99-200 - boldizs.eva@asmink.hu

php mysql székesfehérvár