Epilfree tartós szőrtelenítés

Önnek eszébe jutott már, hogy olyan jó lenne egy “varázsszer”, ami végleg megszabadíthatná az összes hosszan tartó szőrszáltól?

“Varázsszerről” nem tudunk...
... de van egy biztos megoldásunk, ami közelebb hozza a vágyott álmot!

Nem lenne csodálatos, ha egyre kevesebb hosszan tartó szőrszállal kellene rendszeresen megküzdenie?

Mennyivel könnyebb lenne elviselni egy világos, pihe szőrt a sötét, erős helyett?
Vagy ha nem 3-4 hetente, hanem egyre ritkábban és ritkábban lenne szüksége gyantázásra?Az Epilfree kezelés sorozat hatására, a szőrszálak elgyengülnek, a növekedésük lelassul, illetve jelentősen , akár 80%-ig lecsökkenhet, fájdalom és minden káros hatástól mentesen, évszaktól függetlenül.

Előnyei:

hatékony, minden bőr és szőrtípuson, minden testtájékon sikeresen alkalmazható, nincsenek korlátozások a használatánál (például napsugárzás, szolárium használata, fényérzékenységet okozó gyógyszerszedés) Egyszerű, biztonságos, a kívánt eredmény a síma, szőrtelen és ápolt bőr, egy kezelés sorozat hatására érhető el. Erre azért van szükség, mert minden létező tartós szőrtelenítő eljáráshoz hasonlóan, az Epilfree is csak a növekedési (anagén) fázisban lévő szőrtüszőkre képes maximális hatást kifejteni. A szükséges kezelések száma testterülettől és egyéni adottságoktól függ, átlagban 6-9 alkalommal érhető el a kívánt eredmény.

Ár: bajusz: 3000,-/alkalom
áll: 6000,-/alkalom

 

Profi Smink Stúdió - Boldizs Éva - Székesfehérvár - 06-20-44-99-200 - boldizs.eva@asmink.hu

php mysql székesfehérvár