Japán manikűr férfikézen

A természetes köröm sok esetben nem csupán ápolást igényel, hanem táplálásra is szüksége van ahhoz, hogy a növekedése megfelelő legyen és ne repedezzen, töredezzen. A japán manikűr Magyarországon 2003-tól igénybevehető olyan körömápolási forma, ami korábban csak a japán arisztokraták számára volt elérhető. A japán manikűr során használt hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A japán manikűr alkalmazása során a természetes körömlemez visszakapja ragyogó fényét és rendszeres használatával elősegíthatjük az egészséges körömnövekedést. A kezeléstől a körömlemezbe épül, így a kapott fény tartós marad, nem kopik.

A kezelés menete:
Első kezelésnél finoman felbolyhozzuk a körömfelületet, hogy ahatóanyag jobban behatolhasson a körömrégegekbe. Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.

Japán manikűr férfi kézen
A félszáraz méhviaszból egy keveset eloszaltunk a körmön, majd egy szarvasbőr polírozó segítségével bepolírozzuk az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd. Következő lépésként a port kis mennyiségben a körmön eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be egy másik tömbpolírozóval. Törlőkendővel letisztítjuk a körmökről a felesleges anyagot, búrtípusnak megfelelő tápláló, hidratáló krémezés, lakkozás, díszítés, igény szerint vitaminos ápoló olaj alkalmazása

Hatóanyagok:
méhviasz paszta (félszáraz krém) - gyógyhatású anyag, ami a bőr illetve a köröm életerejének fokozására, kozmetikai hibák kiküszöbölésére és az öregedési folyamatok késleltetésére szolgálnak. Az élő és az élettelen természetben egyaránt megtalálhatóak. A gyógyhatásó anyagok lehetnek természetes és mesterséges eredetűek. A természetes gyógyhaásó anyagok pedig lehetnek növényi, állati és ásványi eredetűek. Az állati eredetű anyagokat elsősorban tejből, tojásból, méhészeti termékekből nyerjük. A japán manikűr egyik legfontosabb hatóanyaga a méhviasz, amit a japán manikűrön túl elsősorban nappali- és bőrtápláló krémekben alkalmaznak még.

talkum púder - a méhviasz hatóanyagot zárja a körömbe, továbbá a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.

Kinek javasolt a japán manikűr?
Annak, aki nem szeret lakkoztatni, mégis szeretné, ha körmei fényesek, csillogóak, egészségesek lennének töredező, lemezesen felváló körmök ápolására, erősebbé tételére, műköröm eltávolítása után.

Ár: 3500,-

Manikűr hölgyeknek és uraknak

Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. Egy ápolt kéz már fél siker egy üzleti tárgyaláson, vagy egy randevún. Kezünk és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak és a különboző vegyi behatásoknak, ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, min testünk többi része.

A manikűr
Jelenti a körmök formázását, a körömbőr eltávolítását, a kéz és az alkar bőrének teljes ápolását. A manikűrön belül megkülönböztetünk hagyományos és francia manikűrt, mely nem azonos a francia lakkozással. Hagyományos manikűr esetében a kéz áztatásával puhítjuk fel a körömbőrt, francia - modern - manikűr esetén pedig egy körömbőr eltávolító folyadéko használunk. A kettő között csak a körömbőr eltávolítása különbözik, különben az ápoló és díszítő szakaszok megegyeznek.

A köröm és a körülötte levő bőr ápolásával kezeink kecsesebbé válnak, kiemelik annak szépségét. Hagyományos manikűr esetén a köröm formázása után a köröm körüli bőrt eltávolítom.
Körömlakkozással, mintákkal fokozhatjuk a köröm szépségét.
A férfiköröm és bőrápolás célja az ápolt, rövid köröm, az ujjbegyhez igazodó természetes férfiköröm forma, matt körömfény. A jól manikűrözött kéz olyasvalakire utal, aki ügyel a részletekre és a legapróbb dolgokat sem hanyagolja el.

Nincs csábítóbb a tökéletesen ápolt körmöknél! Ne feledd, sok pasi ezt nézi meg először!

Ár: 3000,-

Gyógy- és esztétikai pedikűr

Pedikűr szolgáltatások:

A megfelelő lábápolás és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett.
A jó megjelenéshez hozzátartozik az álpolt láb és köröm.
Lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni, mint a test többi részét.

A rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően a lábak deformálódnak, így kialakulhat bőrkeményedés, tyúkszem, bütyök, és a köröm is benőhet.
A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, orvosolhatók.
Szalonunkban az intimitás megtartása érdekében külön helyiséget alakítottunk ki a pedikűrös tevékenységhez, ahol szakképzett pedikűrös a láb szebbé tétele mellett frissítő masszázzsal kényezteti Önt!

Ár: 4500,-

Műköröm, műkörömépítés

A műköröm építés az eredeti köröm átalakítása, annak meghosszabbítása, esztétikusab alakúvá formálása. A műköröm felépítése által szebb, esztétikusabb lesz a kezed, szinte vonzza a tekintetet, mert sokkal lágyabb, finomabb látványt nyújt. A műköröm tulajdonképpen egy pótlás. Olyan ez, mint amikor valakinek nem egészséges a foga, elmegy a fogorvoshoz és megcsináltatja. A különbség persze az, hogy a műköröm csupán az esztétikumot és nem az egészséget szolgálja. Tévhit, hogy műkörömmel nem lehet semmit csinálni. Mindent ugyanúgy lehet vele csinálni, mint a saját körömmel, ugyanakkor praktikusabb, mert nem kopik le a lakk.

Nem csak olyan műkörmöket lehet készíteni, amiről messziről lerí, hogy mű, hanem természetes formájú és nagyságú körmöket.

Műköröm nem igényel napi ápolást, sem festegetést, mivel erről nem pattog le a már rajta levő körömfesték, és ha vigyázunk rá, akkor nagyon hosszú ideig is megmarad rajtunk a műköröm.

Tartósságuk öt héttől akár két hónapig art, de az ötödik hét után már olyan nagy az eredeti és a műköröm közötti különbség, hogy a hiányzó részt zselével újra kell tölteni. Két hónap után pedig ajánlott az egészet felfrissíteni, lecserélni.

Műkörömépítés ára: 7500,-

Kézparafin kezelés

Nem csak arcbőrünk, de kezeink is megérdemlik az ápolást. Különösen a téli hónapokban, de az év bármely időszakában kiszáradhat, berepedezhet a kezeinken a bőr. Ilyenkor jól esik a kézparafinos kezelés, mely során megtisztítjuk, radírozzuk a kezeket, bemasszírozunk egy tápláló krémet, parafinba mártjuk, majd a rádermedt parafinnal dunsztba tesszük kb 20 percre. Az eredmény bababőr finomságú kezek.

Ára: 2000,-

 

Profi Smink Stúdió - Boldizs Éva - Székesfehérvár - 06-20-44-99-200 - boldizs.eva@asmink.hu

php mysql székesfehérvár