Manikűr hölgyeknek és uraknak

Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. Egy ápolt kéz már fél siker egy üzleti tárgyaláson, vagy egy randevún. Kezünk és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak és a különboző vegyi behatásoknak, ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, min testünk többi része.

A manikűr
Jelenti a körmök formázását, a körömbőr eltávolítását, a kéz és az alkar bőrének teljes ápolását. A manikűrön belül megkülönböztetünk hagyományos és francia manikűrt, mely nem azonos a francia lakkozással. Hagyományos manikűr esetében a kéz áztatásával puhítjuk fel a körömbőrt, francia - modern - manikűr esetén pedig egy körömbőr eltávolító folyadéko használunk. A kettő között csak a körömbőr eltávolítása különbözik, különben az ápoló és díszítő szakaszok megegyeznek.

A köröm és a körülötte levő bőr ápolásával kezeink kecsesebbé válnak, kiemelik annak szépségét. Hagyományos manikűr esetén a köröm formázása után a köröm körüli bőrt eltávolítom.
Körömlakkozással, mintákkal fokozhatjuk a köröm szépségét.
A férfiköröm és bőrápolás célja az ápolt, rövid köröm, az ujjbegyhez igazodó természetes férfiköröm forma, matt körömfény. A jól manikűrözött kéz olyasvalakire utal, aki ügyel a részletekre és a legapróbb dolgokat sem hanyagolja el.

Nincs csábítóbb a tökéletesen ápolt körmöknél! Ne feledd, sok pasi ezt nézi meg először!

Ár: 2500,-

 

 

Profi Smink Stúdió - Boldizs Éva - Székesfehérvár - 06-20-44-99-200 - boldizs.eva@asmink.hu

php mysql székesfehérvár