Testkezelések

A cellulit nem csak kozmetikai probléma. A zsírsejtek jelentős tömegben felhalmozódhatnak, fájdalmasan nyomhatják az idegsejteket és a hajszálereket. A cellulitban szenvedők számára nagyon kellemetlen a gyúró mozdulatokkal végzett masszázs, ráadásul a cellulit szövetek oxigén ellátottságra rossz, emiatt ott csökkent anyagcsere következtében felhalmozódnak a salakanyagok. A felhalmozódott salakanyagokkal teli zsírsejtek nyomják az ereket és a nyirokpályákat, ami miatt pangás alakul ki, és ez nyomásra fájdalmas lehet Ezeknek a vendégeknek a testtekercseléseket ajánljuk. Ezek a kezelések hasonlóan működnek a nyirokmasszázshoz, a szövetekben lévő folyadékot a nyirokrendszer elszállítja.

Az általam alkalmazott terméksorozat speciálisan összeválogatott botanikus komplexeken és aroma olajok kombinációján alapul. Koncepciója a holisztikus szemlélet, amely a test és a lélek egységére egy időben hat. A kezelések nem csak a testet formálják át, de megszabadítjhatják vendégeimet a feszültség és a fáradtság jeleitől, valamint a testi-lelki egészség érzésével ajándékozzák meg.

A szolgáltatásaimat igénybe vevő vendégeim többféle módszer közül válogathatnak tetszés illetve a probléma megoldása szerint, melyek segítségével megszabadulhatnak a súlyfeleslegüktől, cellulit problémáiktól, méregteleníthetik szervezetüket s ezek eredménye képpen testileg-lelkileg megújulva távozhatnak tőlem.

A testkezeléseket kúraszerűen érdemes alkalmazni, bár már az első alkalommal is látható eredményt produkálnak, a makacsabb problémák megoldásához több és változatosabb kezelést célszerűbb végezni.

Feszesítő, cellulitisz elleni testkezelés ára:
Ultrahangos, testsúlycsökkentő: 1 alkalom 7000,- 10 alkalom: 60.000,-

Frissítő, relaxáló testkezelés:

Termékeink tartalmaznak:
A fito- és aromaterápia alapelveire épülő receptek. Igazoltan természetes és organikus, szerves összetevők, 100% szerves eredetű virágvizek és esszenciális olajak. Legalább 95%-ban természetes összetevők. Legalább 10%-ban ökológiai gazdálkodásból származó összetevők. 100%-ban természetes termékek.

Amit nem tartalmaznak:
Kőolajszármazékok, úgymint ásvány olajak, parafin vagy szilikon. Propylén glikol, parabének, ftalátok és dea. Állati eredetű összetevők. Szintetikus színezők és mesterséges illatanyagok. Állatkísérletek.

Tekercselés

A testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk. A kezelést minimum 5 alkalommal tanácsos megismételni, problémás esetben 10 alkalom szükséges. A tekercselést megelőző alfa masszázs, nyirokmasszázs, ultrahantos zsírbontás növeli a kezelés hatékonyságát: fellazítja a zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.

Remek lehetőség ez a típusú testkezelés mindazoknak, akik nem vehetnek igénybe másfajta elektrokozmetikai kezelést, egészségügyi állapotuk miatt, vagy éppen ezzel az eljárással szimpatizálnak.

A komolyabb sebészeti beavatkozás, zsírleszívás után a kötőszövet gyakran petyhüdt és csúnya. Az algás testtekercseléssel, fáslizással a szövet ismét rgalmas és ismét feszes lesz.

Nem szabad megfeledkeznünk e kezelésfajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelről, megfelelő táplálkozásról és a rendszeres méregtelenítésről, testmozgásról. Szépségszalonunk széles testkezelő lehetőségeket biztosít kedves Vendégeink számára akiknek a maradandó eredmény a fontos.

Testtekercselés hatóanyagai:

Algák: az algák, a tengervíz és a tengeri iszap tele vannak olyan fehérjékkel, aminosavakkal, vitaminokkal, növényi hormonokkal és nyomelemekkel, amelyek gyorsítják a sejtek megújulását, erősítik a kötőszövetet, csökkentik a gyulladást, tisztítják, kisimítják és regenerálják a bőrt.

Borostyán: ez a hatóanyagkombináció segíti a nyirokrendszer működését, vízhajtó hatású és serkenti a sejtszintű anyagcserét.

Árnika kivonat: az arnica az egyik legfontosabb bőr- és sebgyógyító növény.

Ásványi sók: a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek nélkülözhetetlenek a szervezet működéséhez és egészségének fenntartásához.

A tekercselő alakformáló kezelés méregtelenítő hatású, illetve gyorsítja a zsírégetést. E hatásoknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatóak a test bármely részein.

Testkezelés menete:

Intenzív kúra esetén heti háromszor alkalmazzuk a testpakolást, minden második nap, két héten keresztül. A következő két hétben pedig heti kétszer. A fenntartó kezelésnél kéthetente egyszer alkalmazzuk a testtekercselést.

Bármelyik kúrát választja kiegészítésnek, kérje szakember tanácsát, hogy mely fogyaszt, méregtelenítő kezeléssel tudja kiegészíteni a fogyasztó kúrát.

Fájós, nehéz lábak esetén heti egyszer használjuk, mindaddig, amíg szkségét érezzük. A kezelés mértéke természetesen mint mindegyik másik fogyasztó alakformáló kezelés, személyreszabottan szervezet függő. Tapasztalataim alátámasztják, hogy körülbelül 4-10 alkalom szükséges belőle, melyeket a szintentartó kezelések követhetnek a megbeszélt ütemben. A fogyasztó méregtelenítő kezelést egy letisztítás, illettve egy alapos testradírozás előzi meg.

Ellenjavallatok:
-magas vérnyomás,
-szív és érrendszeri betegségek,
-terhes állapot,
-menstruáció alatt,
-szoptatás,
-lázas állapot,
-gyulladás,
-visszeres láb,
-veseműködési zavarok,
-különböző szív és érrendszeri zavarok esetén.
Bármilyen egyéb fellépő egészségügyi állapotáról tájékoztatni kell a testkezelőt!

Testtekercselés eljárásáról általánosságban:
A kezelendő testfelületre különféle pakolások, aromaterápia esetén éterikus olajok, vagy thalassoterápia esetén tengeri hatóanyagok (pl alga, iszap) felvitele után a terület vagy testrész speciális fóliával betekercselésre kerül. A hatóanyagtól függően kezelés közben erős hideg vagy melegérhet lép fel, a hőhatás a keringést élénkíti, az anyagcserét fokozza.

Hamarabb látható a hatás, ha figyel arra is, hol tart éppen a hormonciklusa. Kezdje a kezelést a menstruációt követő napokon.

Előny: a salakanyagok eltávozása intezív, a bőr feszesebbé, fiatalabbá válása látványos. Kezdődő narancsbőr kezelésére alkalmas. Kiváló kiegészítő testkezelése lehet bármelyik intenzívebb fogyasztó, méregtelenítő kúrának.

Hátrány: nagy jelentősége van az alkalmazott hatóanyagnak és a tekercselés módjának, az esetek egy részében a változás alig érzékelhető. Természetesen kúra alkalmazásánál az eredmény météke függ a kedves Vendég pozitív hozzáállásától. Gondoljunk a folyadékbevitelre, táplálkozásra. Közepes vagy súlyosabb fokú narancsbőr és elhízás kezelésére nem alkalmas.

Ár: 1 alkalom 3500,-
    10 alkalom 25.000,-

Fiatalítsa meg bőrét, tüntesse el a ráncokat 15 perc alatt

Fedje fel üde, lágy, sugárzó arcát, simítsa ráncait, tüntesse el a narancsbőrét egyszeri, 15 perces kezeléssel, melyhez szükséges technológiát akár a saját otthonába is hazaviheti!

Egyedülálló, szabadalmaztatott technológia, mely az ördegedés forrását veszi célbe. AZ ÖREGEDÉS VISSZAFORDÍTHATÓ.

Számoljon le a narancsbőrrel.

 

A kezelésről érdeklődjön a szalonban.

 

Profi Smink Stúdió - Boldizs Éva - Székesfehérvár - 06-20-44-99-200 - boldizs.eva@asmink.hu

php mysql székesfehérvár